Darilni bon

Zaradi vse večjega individualnega povpraševanja po darilnih bonih, smo se odločili, da ta način obdarovanja ponudimo tudi naši širši publiki.

NAKUP DARILNEGA BONA

Z nakupom darilnega bona za koncert Etno bande Poseben gušt lahko presenetite svoje bližnje ob rojstnem dnevu, obletnici ali morda na poroki, lahko si ga omislite kot poslovno darilo za vaše sodelavce ali poslovne partnerje, ali pa ga namenite nekomu ob kakšni drugi posebni priložnosti.

Pri naročilu darilnega bona preko spodnjega spletnega obrazca nam sporočite vsebino, ki naj bo napisana na bonu, vključno z imenom nagrajenke/ca, posvetilom in podobno. Bon je lahko namenjen tudi dvema osebama ali več. V tem primeru lahko navedete podatke vseh oseb ali tiste osebe, ki bo skrbela za prijave na koncerte. Vrednost darilnega bona določite sami v poljubnem znesku in se lahko koristi za katerikoli javni koncert Etno bande Poseben gušt, ne glede na kraj dogodka.

Po uspešnem naročilu bona na sporočeni naslov plačnika pošljemo račun, kjer je ena izmed postavk tudi "stroški pošiljanja" (gradivo in poštnina), skupaj z natisnjenim darilnim bonom, ki ga potem obdarovancu ob izbrani priložnosti izročite osebno. Po prejemu plačila, obdarovanca vnesemo v našo podatkovno bazo, kjer vodimo evidenco o vseh imetnikih naših darilnih bonov, njihovih prijavah na koncerte in kreditu posameznega bona. Na darilnem bonu so na zadnji strani navedena tudi podrobna navodila glede načina prijave na koncerte, podobno kot je to pojasnjeno tukaj.

UNOVČENJE DARILNEGA BONA

Vse javne koncerte objavljamo na naši spletni strani – www.etno.si, pa tudi na Facebook strani - https://www.facebook.com/etnobanda.

Bon je zgolj simbolnega značaja in sam po sebi v fizični obliki nima vrednosti. Prijava na izbrani koncert je možna izključno na elektronsko pošto info@etno.si, v času prodajanja vstopnic v prosti prodaji, zato se pri naročilu darilnega bona navede tudi elektronski poštni naslov obdarovanca, ki ga bo uporabil ob prijavi udeležbe. V elektronskem sporočilu, ki ga prejmemo od obdarovanca/-ke, naj bo naveden koncert, ki se ga bo udeležil in v kakšnem številu (če bo imel poleg tudi spremljevalce). Za izbrani konecrt bo nato od nas obdarovanec prejel ustrezno število vstopnic po pošti ali pa bo vpisan na posebno listo gostov in bo lahko skupaj s spremljevalci vstopal na koncert z osebno izkaznico.

Od vrednosti bona se zneski vrednosti vstopnice za posamezne koncerte odštevajo toliko časa, dokler ni porabljena celotna vrednost bona. V primeru, da je vstopnica dražja od vrednosti darilnega bona, pa jo imetnik doplača, tako da sam poravna dodatno poslani račun. Na ta način se lahko obdarovanec sam odloča, katerega koncerta oz. dogodka se bo udeležil in ali bo s sabo povabil še koga ali celo več ljudi.

Bon se lahko vnovči tudi kot delno oz. celotno (odvisno od zneska na bonu) plačilo zasebnega koncerta. Lahko se pogovorimo tudi še o drugih oblikah dogovora.

Veljavnost bona je 2 leti od nakupa.

Veselimo se srečanja z vašim obdarovancev na enem ali več od naših bodočih koncertov!

NAROČILO DARILNEGA BONA

Pri naročilu darilnega bona od vas potrebujemo nekatere podatke, s pomočjo katerih oblikujemo bon in vodimo evidenco tako glede plačila, kot tudi glede koriščenja bona. Zato vas prosimo, da izpolnite spodaj navedene podatke: